Procés participatiu de creació del Consell

JORNADA INFORMATIVA 4/10/2016

Es tracta d’un procés d’apoderament de la ciutadania basat en tres pilars fonamentals: Informació, Formació i Desenvolupament de capacitats en els processos de decisió, amb la finalitat de crear unes estructures participatives que capaciten la presa de decisions consensuades.

Aquest procés s’articularà en tres fases diferenciades. La primera d’elles serà la informativa, i tindrà lloc dimarts que ve 4 d’octubre a les 19 h en Saló d’Actes del Centre Social. El procés continuarà amb una sessió formativa que tindrà lloc l’última setmana d’octubre, i en la qual s’oferirà la informació i formació necessàries sobre les eines participatives a utilitzar en la següent fase i els temes a tractar en elles. L’última de les fases, seran les sessions participatives que tindran lloc durant el mes de novembre, que culminaran amb la formació del Consell i l’elaboració consensuada del seu Reglament Intern de Funcionament.

Perquè el nostre poble és la nostra llar… anima’t, veuen i participa!

JORNADA FORMATIVA 24/10/2016

Ens posem en contacte amb vosaltres per tal de convidar-vos a participar en la sessió formativa, que forma part del procés de dinamització del Consell Sectorial de Medi Ambient i de l’elaboració del seu Reglament Intern de funcionament. 

Com vos varem comentar en la darrera sessió, la finalitat d’aquesta, és que es familiaritzeu en la metodologia participativa que emprarem en la posterior sessió (la participativa) i solventar qualsevol dubte que vos puga sorgir relatiu, tant al desenvolupament del procés.

La Jornada Formativa tindrà lloc el proper dilluns 24 d’Octubre, de 18 a 21 h en el Saló d’Actes del Centre Social.

Per això, vos adjunte els següents documents per tal de que els doneu una ullada abans del dia 24, i si tingueu qualsevol dubte, sentiu-vos en tota la llibertat de contactar amb mi per tal de sol·lucionar-lo.

Gràcies d’avantmà per la vostra implicació, i vos esperem!

JORNADES PARTICIPATIVES

Ens posem de nou en contacte amb vosaltres per tal de recordar-vos que el pròxim dimarts 8 de Novembre a les 18:30h tindrà lloc en el Centre Social, la primera de les sessions participatives.

El calendari del procés participatiu que es va acordar a la darrera sessió, és el següent:

  • 8 de Novembre de 2016
  • 15 de Novembre de 2016
  • 22 de Novembre de 2016
  • 29 de Novembre de 2016

L’horari de les sessions serà de 18:30 a 20:30 h, i està previst que les sessions es celebren totes en el Centre Social. Si hi haguera algun canvi respecte al lloc de celebració, tots i totes serieu avisats amb antelació.

Recordeu que si coneixeu alguna persona que desitja unir-se al procés, està a temps i serà benvinguda.

De nou moltes gràcies per la vostra implicació.

Ens vegem en breu!

Salutacions,